facebook twitter youtube

words and musicIk besteed altijd veel aandacht aan mijn teksten. Dat is begonnen omdat ik niet voor schut wilde staan met wat ik zou zingen. Het is uitgelopen op een soort obsessie om precies te zeggen wat ik bedoel, en toch zelf verrast te worden door wat ik zeg. Abstract zo he?

Ja maar denk je eens in dat je een nummer hoort met een platte betekenis, recht voor zijn raap, maar niets avontuurlijks? (meer…)

Showtime shortlyShowtime approaching. We hebben er zin in. Even nog wel een oefening in kiezen, want we hebben te veel leuke nummers.

betekenisvol of truukjeWaar ik zo’n ontzettende hekel aan heb is onechtheid. Oftewel niet authentiek zijn. Meestal gaat dat bij muzikanten gepaard met wel de juiste maniertjes weten die bij je stijl horen. Heeft precies weten wanneer je welk gezicht moet trekken nog iets met muziek maken van doen? Misschien wel, want optreden is immers ook show maken. Maar het wordt wel erg als de juiste kleren aanhebben voor je doelgroep en de juiste kop trekken als de fotograaf (meer…)

Kunst op SchoolIk heb het geluk op een school te zitten waar kunst heel goed gestimuleerd wordt. Er zijn Dramalessen, Beeldende Vorminglessen, Muzieklessen, enzovoorts. Er is een Kunsthal waar de mooiste kunstwerken door leerlingen gemaakt tentoon worden gesteld en er zijn verschillende muziekhokken waar mensen in de pauze’s of in tussenuren muziek mogen maken. Elk jaar zijn er ontzettend professionele Schooltoneel-uitvoeringen waar het hele jaar voor (meer…)

GSSF @ ZaltbommelAls amateurmuzikant is hulp bij boekingen en het regelen van optredens broodnodig. Daarom is het Gelders Singer Songwriter Festival zo’n fijne instituut. Zie hieronder een foto van Nina van der Leest. Hierna moeten wij!

Hopelijk wordt het nog een paar dagen mooi weer……taking your mind off thingsWat voor veel “jonge” en/of talentvolle kunstenaars niet geldt, geldt in ieder geval wel voor mij: het dagelijks leven in de dagelijkse wereld is zo hectisch en druk dat het systematisch werken aan je artistieke productie als amateurkunstenaar maar ternauwernood lukt. Dat het tussen zaken als het betalen van je rekeningen, kids van en naar school brengen en drukke werkschema’s toch gaat heeft alles te maken met een soort (meer…)

Designer quotes“The best color in the whole world,
is the one that looks good, on you!”
Coco Chanel

“I don’t design clothes. I design dreams.”
Ralph Lauren

“Fashions fade, style is eternal.”
Yves Saint Laurent

(meer…)

Leila & Mirte in de vroegere jaartjes :-)Filmpje!!!!!!! (klik op ‘meer’)

(meer…)

~~~~~~~~~~~~~~~~INSPIRATION IS
E V E R Y W H E R E
E V E R Y W H E R E
IS INSPIRATION