facebook twitter youtube

Clips The 48 Hour MVPDe winnaar van The 48 Hour Music Video Project is de videoclip ‘Shut the Door’ van Songs of Aran, gemaakt door FMV. The 48 Hour Music Video Project was een creatieve wedstrijd waarin bands samen met filmmakers in 48 uur een videoclip maakten. De videoclips, gemaakt tijdens multimediafestival Oddstream, gingen zaterdagavond in première. De jury, bestaande uit o.a. Rocco Hueting van de rockband De Staat, rapper/muziekmaker MC Discipline, multi-media artist Maria Dicineanu en filmmaker Marilyn Bartman, koos als grote winnaar de clip Shut the Door van Songs of Aran gemaakt door FMV. Runner-up is de clip van Barbarella, gemaakt door Snelspek.

Hieronder de videoclips:

De winnaars:

Nr. 2:

  • Facebook
  • Hyves
  • Twitter
  • Google Gmail
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark


donderdag, oktober 4th, 2012. Filed under: Homepagina Nieuws