facebook twitter youtube

Hiphop-theaterproductie Ugly DucklingTot schrik van moedereend kruipt er een heel lelijk  eendje uit een van haar eieren. Zijn omgeving reageert vijandig en nog maar net geboren slaat hij als culturele wees op de vlucht. Op zoek naar zijn roots en een plek onder de zon maakt hij kennis met countrykippen op een redneck boerderij,de  vos Reynaerde, ganzen die rock-’n-rollen en jager Holy Shit Hunter. Onze ongelukkige wees raakt ervan overtuigd dat er nergens een plek voor hem is. Dan ontmoet hij de wonderschone Nina Nightingale die hem betovert met haar zang en liefde. Maar als hij dan echt in aanraking komt met zijn hiphop-roots staat hij voor een moeilijk  dilemma. Wordt het Nina of durft ‘ie zijn diepste angsten te overwinnen. Ga d’r maar aan staan! Ugly Duckling is een actuele interpretatie van het bekende sprookje Het lelijke eendje waarin verschillende genres muziek en dans de revue passeren.

De voorstelling kwam tot stand onder regie van Joos van Dooremalen. Het script is van Theo Hoek en de rapteksten zijn van Achmed Boukiour. De cast bestaat uit Patrick Couwenberg, Lodi Remmen, Jason Gwen,  Ruben van den Hurk, Stefanie Janssen, Bart Lelivelt, Gideon van der Loo, Simon Mamahit, Sadyah Pattynama, Marieken Peters, Noesli Soemoredjo, en ID Dance.

  • Facebook
  • Hyves
  • Twitter
  • Google Gmail
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark


donderdag, september 27th, 2012. Filed under: Geen categorie